FinnBlade

Profiloinnilla muutetaan terän muotoa, jotta pelaaja pystyy maksimoimaan luistelupotentiaalinsa.
Prosharp®-profiloinnilla saavutetaan parempi kiihtyvyys, ketteryys, nopeus ja vakaus.
Tuloksena vähemmän väsymystä, enemmän nopeutta sekä kestävyyttä!

Uudet ja käytetyt terät kannattaa aina profiloida, koska tehtaalta tullessa ne eivät ole identtisiä ja niissä on usein eri säde. Tämä luo epätasapainoa ja estää sinua suoriutumasta parhaalla mahdollisella tavalla. Prosharp®-profiili varmistaa, että molemmissa terissä on sama säde ja näin saat paremman kokonaisvaltaisen tuntemuksen jäällä.

Meillä profilointi tehdään samanaikaisesti molemmille terille, jolloin teristä tulee identtiset. Terien tasaus suoritetaan myös aina ennen profilointia. Profiloinnin uusinta suositellaan tehtäväksi 1-2 kertaa kauden aikana. Profilointitarve riippuu teroitusmenetelmästä ja teroituskerroista. Prosharp®-teroitus pitää profiilin pidempään, kun taas esim. käsikoneella teroitettuna profiili häviää nopeammin.

Meiltä löytyy yli 30kpl Prosharp®-profiilia.
Kaikki uutuudet jr sekä sr koosta, esim. Quad-, Zuperior- ja Ellipse-profiilit.
Uutena nyt myös maalivahdin Ellipse-profiilit jr & sr koossa!

Kiihtyvyys

Kiihdyttäessä nojaat eteenpäin saadaksesi vauhtia. Painopisteesi on terän etuosalla. Pienempi säde mahdollistaa nopeamman painonsiirron kiihdytykseen.

Ketteryys

Suunnanmuutokset, kaarreluistelu tai takaperin käännökset ovat ketterän toiminnan avainasioita. Painopisteesi terällä on juuri kiihdytysosan takana.

Nopeus

Syvää polvikulmaa tarvitaan luistelupotkun pituuden parantamiseksi. Painopisteesi on terän keskellä. Suurempi säde tukee painonsiirtoa räjähtävän voiman tuottamiseksi.

Vakaus

Kehon hallinta on tärkeässä osassa fyysisen pelaamisen, käännösten ja laukomisen aikana. Painopisteesi on terän takaosalla. Suurempi säde antaa paremman vakauden painonsiirrossa.

ELLIPSE

Uudet ELLIPSE-profiilit mullistavat profiloinnin siirtämällä ellipsin muodon terään. Tämä on suurin muutos 80-luvun lopulla käyttöönotetusta sädeprofiloinnista. Keskipisteenä on tarjota luistelijalle mahdollisimman dynaaminen ja saumaton luistelukokemus. Ellipse profiileissa on täysin saumattomat profiili siirtymät. Yhdistä maksimaalinen TEHO ja KETTERYYS!

QUAD

Quad-profiili sopii pelaajille, joiden täytyy tehdä paljon käännöksiä. Se on ihanteellinen profiili keskushyökkääjille ja puolustajille. Tunnet tasapainon luistimissasi siirtyessä liu'usta luistelupotkuun. Maksimoi koko luistelupotkun pituuden.

ZUPERIOR

Zuperior-profiili sopii pelaajille, jotka haluavat lisää nopeutta. Se on ihanteellinen profiili laitahyökkääjille. Tunne jonka saat on nopea kiihtyvyys täydellisellä vakaudella. Maksimoi voimakkaan luistelupotkun pituuden.

PERUSPROFIILIT

Yksittäis- ja kaksoissäteet. Aloittelevalle luistelijalle suosittelemme suurempaa yksittäistä sädettä. Suurempi säde tukee tasapainoa. Kaksoissäde mahdollistaa terän etu- ja takaosan tehokkaan käytön. Pienempi säde edessä auttaa kiihdytysvaiheessa ja suurempi säde takana tarjoaa hyvän nopeuden sekä tasapainon.

Profilointi

20.00

Profilointi haluamallasi muodolla. Zuperior-, Quad- ja Ellipse-profiileissa näet sulkeissa luistimen kokosuositukset.

Hinta sisältää teräparin profiloinnin. Teroitus sisältyy hintaan.

Profiilitaulukko

Suosituimmat profiilit

 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
×

Hei!

Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen ennen kuin tulet käymään.

 

Napsauta keskustellaksesi WhatsAppissa tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@finnblade.fi

× Ota yhteyttä